Mieke Matthys

Mieke is onze Namibië specialist binnen ons team. Ze kent het land van binnen en vanbuiten.

Not all those who wander are lost

Wat vind je het leukst aan je job? 

Als specialist Namibië reizen vind ik het steeds weer uitdagend om de perfecte route op maat te vinden voor iedere reiziger. Zoeken naar de juiste locaties, de beste lodges, een goed reisritme en de gewenste activiteiten, ik blijf het heerlijk vinden!

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons? 

Soms moet je gewoon springen! Als de gelegenheid zich voordoet en je hebt de mogelijkheid om te reizen, go for it! Het is fijn om reizen ver op voorhand uit te stippelen maar evengoed is het een genot om soms kort voor vertrek iets vast te leggen.

Wat is jouw favoriete zomerbestemming? 

De Italiaanse eilanden met hun mooie stranden, baaitjes, lekker eten en Italiaanse flair kunnen mij wel bekoren…

Wat is jouw favoriete wintetrbestemming? 

Ik ben een grote fan van Namibië in onze winter als zomerbestemming. Fantastisch om het grauwe Belgische weer even te ontvluchten en een winterdepressie te ontlopen, als je aankomt in het zonnige Windhoek. Zuid-Afrika is ook een top bestemming om in onze wintermaanden te bereizen en te genieten van de zon.

Wat is jouw favoriete citytrip? 

Berlijn is het eerste wat in mijn gedachten schiet! Wat een stad met vele hoekjes en kantjes, letterlijk ook een hoekje af, heerlijke eetplekjes, prachtige musea en veel groen om te ontdekken met de fiets.

Wat is jouw favoriete reisquote? 

“Not all those who wander are lost.”