Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Luxe fly-in safari Namibië

De verschillende wildreservaten en bestemmingen van Namibië liggen ver uit elkaar. Tijdens deze 11-daagse fly-in safari door Namibië reis je door de lucht om efficiënt om grote afstanden te overbruggen. En haal je het maximum uit je tijd aan land om het adembenemende Namibië in je op te nemen.

Categorie

Deel dit bericht

Scroll snel naar

In 't kort

11-daagse fly-in safari Namibië
Perfecte manier voor grote afstanden in Namibië
Damaraland, Kaokoland, Etosha National Park
Verblijf in luxe lodges in privé reservaten
Activiteiten: nachtsafari met open 4x4, quadbike Namibwoestijn ...

Reisprogramma

Dag 1: Brussel – Windhoek

Vlucht naar Windhoek.

 

Dag 2 & 3: NamibRand Nature Reserve

Verwelkoming in Windhoek en binnenlandse vlucht over de Namibwoestijn naar uw lodge, gelegen in het uitgestrekte private natuurreservaat NamibRand. Vanuit uw lodge kijkt u uit over het adembenemende woestijnlandschap. Tijdens uw 2-daags verblijf neemt u deel aan allerlei activiteiten zoals een excursie naar Sossusvlei, een duinenwandeling, rit per quadbike, bezoek aan de Sesriem Canyon.

– 2 nachten

 

Dag 4 & 5: Damaraland

Bij zonsopgang vliegen we naar uw lodge in het hart van Damaraland. In dit immense rotslandschap kan u allerlei fascinerende natuurverschijnselen bezoeken zoals de Organ Pipes basaltformaties, de versteende bomen van Petrified Forest en het vulkanische landschap van Burnt Mountain. In Twyfelfontein vindt men de oudst bewaarde rotsgravures van Afrika. Tijdens safari’s ziet u heel waarschijnlijk ook neushoorns en de zeldzame woestijnolifant.

– 2 nachten

 

Dag 6 & 7: Kaokoland

Vlucht vanuit Damaraland in noordelijke richting naar de oevers van de Kunene rivier. Dit is een ongerept gebied met een aparte schoonheid en ruige omgeving. U kan hier 4×4-ritten maken in het gebergte of over de goudkleurige duinen. Vissen of een boottocht op de Kunene behoren ook tot de mogelijkheden. In deze geïsoleerde regio wonen de Himba´s, een seminomadisch herdersvolk.

– 2 nachten

 

Dag 8 & 9 Etosha National Park – Onguma Game Reserve

Vlucht naar het oostelijk deel van Etosha. U verblijft in het private Onguma Game Reserve waar u dag- en nachtsafari´s met open 4×4 maakt alsook game drives in Etosha National Park. Uniek aan Etosha is de centraal gelegen uitgestrekte zoutpan. Vooral rond de drinkplaatsen in deze dorre omgeving kan u een grote diversiteit aan wildleven waarnemen waaronder olifanten, leeuwen, giraffen en zwarte neushoorns.

– 2 nachten

 

Dag 10: Windhoek – Europa

Retourvlucht.

 

Dag 11: Brussel

Aankomst.

Namibia Safari Concierge

Jouw Reisspecialist Namibië

Op zoek naar een échte reisspecialist Namibië? Travel Lounge is een reisbureau gespecialiseerd in Namibië. Als Namibia Safari Concierge realiseren we graag jouw droomreis naar Namibië.

Meer info over Namibia Safari Concierge ➔

Luxe fly-in safari Namibië

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.