Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Namibia Collection: onze eigen luxe lodges in Namibië

Toen Christophe Van de Vijver – de oudere broer van zaakvoerder Olivier – tegen alle verwachtingen in wist te genezen van een levensbedreigende ziekte, besloot hij zijn droom waar te maken: een eigen lodge in Namibië. Sindsdien bouwt hij luxe lodges in zijn paradijs op aarde. In de hotels en lodges van zijn Namibia Collection verblijf je in royaal comfort op de mooiste locaties van Namibië. Van de Atlantische kust tot de zoutpannen in Etosha. We stellen je er graag twee voor ...

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

Luxe lodges op de mooiste locaties van Namibië

Epacha Game Lodge

Een waanzinnige locatie in Namibië, boven op de heuveltoppen van het 13.000 ha Epacha Game Reserve, dicht bij Etosha National Park. Elk van de 18 luxe chalets heeft een ruim balkon met een adembenemend zicht over het weidse privéreservaat. Eén blik op de omgeving en je komt meteen tot rust.

Zin in avontuur? Onder begeleiding van een professionele ranger ontdek je het Epacha-wildlife, waaronder de zeldzame zwartkopimpala en grootoorvos. ‘s Nachts nóg spectaculairder. Of trek eropuit in Etosha op zoek naar olifanten, leeuwen, zwarte neushoorns, luipaarden en giraffen.

Eagle Tented Lodge

In de authentieke safaritenten van Eagle Tented Lodge sta je nóg dichter bij de natuur van Epacha. Hier ervaar je het echte Afrika-gevoel met de luxe en het comfort van een hotelkamer. Veruit de beste plek om van de Namibische zonsondergang te genieten.

Kies voor een Family Safari Tent met extra ruime lounge, of geniet van nog meer luxe met terras, ensuite badkamer en buitendouche in een Hemingway Safari Tent. Vanop je balkon heb je een dromerig uitzicht op de giraffen die rondtrekken door de vallei.

Meer weten over ons bijzondere familieverhaal?

In ons eigen Latem lifestyle magazine lees er alles over »

Namibia Safari Concierge

Jouw Reisspecialist Namibië

Op zoek naar een échte reisspecialist Namibië? Travel Lounge is een reisbureau gespecialiseerd in Namibië. Als Namibia Safari Concierge realiseren we graag jouw droomreis naar Namibië.

Meer info over Namibia Safari Concierge ➔

Namibia Collection: onze eigen luxe lodges in Namibië

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.