Sonop - Zannier Hotels Namibië | Travel Lounge - Reisbureau Latem

Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Zannier Hotels: 2 luxe lodges in Namibië

Zannier Hotels creëert one-of-a-kind luxeverblijven en ervaringen over verschillende continenten. Niets doet dus vermoeden dat CEO Arnaud Zannier opereert vanuit … Gent. Ook hun twee lodges in Namibië zijn pure, elegante en unieke accommodaties in de geest van de bestemming.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

Zannier Hotels Sonop

Glamping in Namibië

De weelde van glampingresort Sonop herinnert meteen aan het tijdperk van de Britse ontdekkingsreizigers van de jaren 20. Alsof je je kamp hebt opgeslagen tijdens een avontuurlijke expeditie. Midden in 5.600 ha ongerepte wildernis. Waar je dagelijks wilde oryxen, hyena’s, luipaarden en jakhalzen kan spotten.

Safari Namibië met heteluchtballon

Sonop weet de essentie van het woestijnlandschap perfect te vatten. In het spectaculaire overloopzwembad, de spa, of vintage badkuip in je gedeeltelijk ommuurde badkamer voel je je één met de natuurlijke wereld van Namibië.

Roept het woestijnavontuur? Kies voor een begeleide excursie te paard, een privédiner bovenop de zandduinen, een rit met elektrische fatbikes of safari met heteluchtballon. ‘s Avonds gaat de magie gewoon verder tijdens een nachtelijk diner in galastijl. Ook in de openluchtbioscoop of tijdens een nachtje sterrenkijken onder de eindeloze, Afrikaanse hemel.

Zannier Hotels Omaanda

Privé reservaat van 9.000 ha

Omaanda bevindt zich op een 40-tal kilometer van Windhoek in het Zannier Reserve by N/a’an ku sê en is onderdeel van ‘Zannier Hotels’. Zannier en N/a’an ku sê werken samen en hebben een 9.000 ha groot private reserve opgericht waar allerlei game drives en andere activiteiten worden aangeboden. Een perfecte plaats om uw reis aan te vatten of af te sluiten.

Badkuip met uitzicht

De hutten zijn gebouwd in traditioneel Namibische stijl, met afgeronde hoeken en handgemaakte rieten daken. Het interieur is samengesteld met zeldzame voorwerpen en waardevolle antiek uit de Afrikaanse cultuur. Iedere hut heeft een privé terras met uitzicht op een klein meer en achterliggend de bergen van het Khomas Hochland plateau.

Andere features zijn onder andere: een kingsize dubbel bed, een grote instap dressing, badkamer met regendouche, dubbele wastafel en groot bad van waaruit u kan genieten van prachtige uitzichten.

Namibia Safari Concierge

Jouw Reisspecialist Namibië

Op zoek naar een échte reisspecialist Namibië? Travel Lounge is een reisbureau gespecialiseerd in Namibië. Als Namibia Safari Concierge realiseren we graag jouw droomreis naar Namibië.

Meer info over Namibia Safari Concierge ➔

Sonop - Zannier Hotels Namibië | Travel Lounge - Reisbureau Latem
Zannier Hotels: 2 luxe lodges in Namibië

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.