Olivier Van de Vijver

Afrika-kenner pur sang. Meer dan 10 jaar woonde en werkte ik in dit prachtige continent en ken de streek als mijn broekzak. Van Oeganda tot Zuid-afrika ken ik de meest avontuurlijke routes, de mooiste safari’s en de meest adembenemende plekken.

Travel is the only thing you buy, that makes you richer

Wat vind je het leukst aan je job?

“Het ontmoeten van verschillende mensen, hun verhaal aanhoren en bovenal zorgen dat ze gelukkig zijn met de incentive of reis, want dit geeft de grootste voldoening! Uiteraard het ontdekken van verschillende culturen en constant op zoek gaan naar nieuwe onbekende bestemmingen.”

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?

“Als je ooit eens een incentive wil meemaken maar door dat u niet in een sector zit waar dit courant is, schrijf dan eens in voor 1 van onze begeleide reizen, die zijn uitgewerkt alsof het voor een bedrijf zou zijn met alle toeters en bellen en altijd dat tikkeltje meer dan een normale rondreis. Wij organiseren zaken dat u individueel anders nooit kan doen!”

Wat is jouw favoriete zomerbestemming?

“Namibië blijft één van mijn favorieten, ik heb er 10 jaar gewoond en ken het uiteraard door en door. Mijn vader en broer leven er nog steeds dus het blijft het land waar ik het meeste naar terugkeer. Daarnaast moet ik toch wel zeggen dat ik gek ben van Italië, van noord tot zuid. Ik hou van de cultuur, de bouwstijl, het charmante en bovenal de keuken!”

Wat is jouw favoriete winterbestemming?

“Lapland voor een combinatie van sneeuwscooter, slee met husky’s, sneeuwwandeling en uiteraard het ultieme noorderlicht te kunnen spotten!”

Wat is jouw favoriete citytrip?

“Bangkok! Want ja we hebben directe vluchten en het is een wereld van verschil. Bangkok heeft zo veel te beleven dat ik er lang zou kunnen blijven. Het is ver weg maar toch zo dichtbij!”

Wat is jouw favoriete reis-quote?

“Travel is the only thing you buy that makes you richer.”