Afgelopen

Bestemming(en):

The Fastest Lunch on Earth dream cars event in Durbuy

Xperience organiseerde The Fastest Lunch on Earch dream car event in samenwerking met Fleet TV. We verzorgden de aankleding van het auto event tot in detail, alsook de check-ins van de gasten in Hotel Sanglier. Het pittoreske stadje Durbuy was de ideale setting om het scala aan hoogwaardige voertuigen, waaronder sportauto's, klassieke modellen en andere exclusieve bolides van gerenommeerde merken te presenteren.    

 
 

Categorie

Door medewerker

Deel dit bericht

The Fastest Lunch on Earth event is een expositie van diverse dream cars dat bezoekers de kans biedt om zeldzame en exclusieve modellen van dichtbij te bekijken, maar ook de om zelf met de dream cars te rijden door het schilderachtige landschap van Durbuy. Het event was de ideale plaats om te netwerken met mede-autoliefhebbers, verzamelaars en professionals uit de industrie. Naast de auto gerelateerde activiteiten waren er aanvullende activiteiten zoals een padel toernooi, een diner verzorgd door chef Wout Bru in Le Grand Verre met aangepaste Laurent Perrier-champagnes en een barbecue-lunch in restaurant Wagyu.

Het event werd gesponsord door verschillende bedrijven, waaronder wij zelf met Xperience / Travel Lounge, maar ook James Arthur Photography, Classic Design Rental, Laurent Perrier, Zennit Graphics en Fleet tv.

 

 

Was je dit jaar deelnemer en wens je een foto in hoge resolutie, contacteer dan onze fotograaf James.

The Fastest Lunch on Earth dream cars event in Durbuy

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.