Klaartje Maertens

Binnen ons kantoor ben ik verantwoordelijk voor de afdeling incentives, groepsreizen en de Reisclub. Dit is dan ook de ideale job voor mij aangezien ik jarenlange ervaring heb in het uitwerken van fan- en themareizen!

Travel is the healthiest addiction

 

De glimlach op klanten hun gezicht zien wanneer ze hun idool ontmoeten, maakt de job compleet!

Wat vind je het leukst aan je job?

“De glimlach op klanten hun gezicht zien wanneer ze hun idool ontmoeten, maakt de job compleet!”

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?

“Vertrek goed voorbereid op reis! Check op tijd welke reisdocumenten en inentingen vereist zijn voor uw reis. Natuurlijk helpen wij u hier graag mee verder.”

Wat is jouw favoriete zomerbestemming?

“Griekenland is een leuk vakantieland met veel gezichten. Je kan kiezen voor een zonvakantie op een van de Griekse eilanden. Of je kan een bezoek brengen aan de antieke monumenten uit de Griekse Oudheid op het vasteland en in de hoofdstad Athene.

Een aantal griekse specialiteiten zijn intussen wel al gekend bij ons, maar in Griekenland zelf smaken de traditionele Moussaka, Gyros en Tzatziki altijd nog beter vind ik.”

Wat is jouw favoriete winterbestemming?

“Frankrijk blijft een van mijn favoriete wintersportbestemmingen. Ik ben al enkele keren gaan skiën naar Flaine, een klein bergdorpje in de Haute Savoie. Het is heerlijk om er af te dalen tussen de bosrijke pistes met zicht op de Mont Blanc.”

Wat is jouw favoriete citytrip?

“St- Petersburg blijft een van de meest indrukwekkende steden in Rusland. Je geniet er van grootse gebouwen, statige boulevards, gouden spitsen, kronkelende kanalen en weelderige kunst. En het ligt maar op 3u vliegen vanuit Brussel!”

Wat is jouw favoriete reis-quote?

Travel is the healthiest addiction!