Reisverslag

Prijs

Op aanvraag

Reisverslag het zonnige Kroatië

Marthe neemt je mee naar het zonnige Kroatië! De afgelopen jaren is Kroatië in opkomst. En niet zonder reden! Zo vind je er een heerlijk klimaat met meer dan 2500 zonuren per jaar, de mooiste culturele steden, pittoreske haventjes, verbluffende natuur en honderden eilanden.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

Zadar: stadje aan het water
Plitvicemeren
Muziekmakende trap

Niets leuker dan op reis te gaan met je vriendinnen van de hogeschool! Veel lachen, genieten en babbelen – dit allemaal in het mooie Kroatië. Ik neem je even mee terug naar mijn reis naar Kroatië – eentje om niet te vergeten!

Ik heb altijd al een boontje gehad voor Kroatië. Verse vis, de vriendelijkheid van de lokale bevolking en omringd door het water. Wij verbleven in Zadar, een leuk stadje aan het water waar altijd wel iets te beleven valt. Het was een echte relax reis. We bezochten lokale strandjes waar we in het water konden ploeteren en Rummikub speelden.

Een bezoek aan de Plitvicemeren kon natuurlijk niet ontbreken. Hiervoor stond onze wekker al vroeg maar zonder twijfel de moeite waard. Vergeet geen gemakkelijke stapschoenen want hier kom je snel aan je stappen! Het was voor mij de tweede keer dat ik de meren bezocht maar toch stond ik weer versteld van hoe mooi het hier is. Het water is zo helder dat je de visjes ziet zwemmen.

In Zadar heb je ook de Sea Organ – de trap maakt muziek op basis van de golven. Heel cool om eens te zien! Wij gingen hier langs en genoten van een mooie zonsondergang.

Nog een aanrader is het huren van een privéboot met schipper. We vaarden langs allerlei kleine eilandjes waar we konden zwemmen. Een dag om niet te vergeten!

Als laatste dag gingen we met bootjes naar een open plek in zee. Hier lag een gezonken schip waar we naartoe konden snorkelen. Jammer genoeg was mijn gsm niet waterdicht dus ik kon hier geen foto van nemen 😉

Maar Kroatië, wat een land! Warm weer, prachtige natuur en overheerlijk eten! What’s not to like?

Reisverslag het zonnige Kroatië

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.