Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Reisverslag Davos

Als hoogste stad van Europa heeft Davos veel te bieden, waaronder een brede selectie van sport, vrije tijd, culturele activiteiten en prestigieuze evenementen. Verder heeft Davos zich onderscheiden van andere bergbestemmingen omdat het een congres- en vergaderbestemming naast het recreatieve en culturele gedeelte.
En er is meer, het laatste project genaamd "Davos 2030" houdt in dat de alpenstad de eerste klimaatneutrale vrijetijds- en zakenbestemming in Zwitserland wordt tot het jaar 2030.

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Davos
Hoogste stad Europa
Winter- en zomeractiviteiten

Doorheen de jaren is Davos uitgegroeid tot één van de bekendste wintersportoorden van Zwitserland. De moeite waard dus om een kijkje te nemen, dacht Isabeau.

Ik reisde vanuit Brussel naar Zürich met het vliegtuig. Na een overnachting in Zürich stonden er twee treinritten gepland naar Davos. Davos wil zich onderscheiden als duurzame bestemming, vandaar het reizen met de trein. Tijdens de treinritten kon ik genieten van prachtige landschappen en ik had het geluk dat het net begon te sneeuwen!

Eenmaal aangekomen in Davos, kregen we een rondleiding in het prachtige Alpengold Hotel waar we ook twee nachten hebben overnacht. Het hotel heeft heel wat te bieden; prachtige kamers, ruime welness, congres faciliteiten, & culinaire verwennerij.

Op het programma stonden heel wat hotelbezoeken, maar daarnaast konden we genieten van enkele leuke activiteiten met als hoogtepunt een lunch in een iglo. Wat een unieke ervaring! Als afsluiter van de reis ontdekte ik het skigebied. Door de vele sneeuw die er gevallen was, lagen de pistes niet zo goed en verloor ik mijn evenwicht… Gevolg: een val met mijn gezicht in de sneeuw. Gelukkig kon ik er om lachten!

Reisverslag Davos

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.