Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Reisverslag Brazilië

Brazilië is het land van de swingende samba, feestelijke caipirinha, tropische stranden, spookachtige jungles, grootste natuurfenomenen, bruisende Rio de Janeiro, koloniale kleurstadjes en laid-back locals.

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Brazilië
Ontdek de Noordkust
Quad tour
Prachtige sunset

Vorig jaar in november reisde Jade naar Brazilië met één van onze internationale partners. Daar kreeg ze de kans om de Noordkust te ontdekken aan de hand van allemaal spectaculaire activiteiten.

Na een lange vlucht, heerlijk typisch diner en de eerste Braziliaanse Caipirinha was het tijd voor de eerste overnachting. Dag twee stond helemaal in teken van de beach buggy’s doorheen Dunas de Genipabu en onderweg waren er enkele leuke stops voorzien. Zo was er een pauze aan een magisch uitkijkpunt, een afgelegen beach bar en de grootste Cashewtree van de wereld. Als eindpunt kwam de groep aan bij het tweede hotel, een kleinschalige maar high-end ecolodge.

Tijdens de Quad Tour had u een unieke kijk op het dagelijkse leven en de natuur van de omgeving. Pipa Beach was dan weer dé uitgelezen locatie voor een aperitief om daarna door te gaan naar de stad om nog een stapje te zetten. Tijdens de surfles op Madeiro Beach was het heerlijk genieten van de mooie baai en knappe surfinstructeurs. Hierna werd er een privé boot afgehuurd om te genieten van een heerlijke sunset tijdens het varen, een magisch moment en unieke ervaring om nooit te vergeten. Op de laatste dag werd er een bezoek gebracht aan Hello Pipa, een initiatief met Belgische roots om de mensen in de buurt een kans te geven op een beter leven.

Als laatste verrassing werd onze vlucht geannuleerd en spendeerden we vijf uur in de taxi om zo toch onze vlucht te halen en een laatste keer te genieten van de eindeloze uitzichten. Het was een hele unieke belevenis voor als u op zoek bent naar een minder toeristische bestemming met een magisch kantje.

Reisverslag Brazilië

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.