Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Incentivereis naar Namibië

The ultimate mix of fauna and flora !

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Ontdek het verbluffende Afrika

Namibië ontgoochelt nooit!

Dit adembenemende land ontleent zijn naam aan de Namib-woestijn, de oudste woestijn op deze wereld met zijn rode zandduinen. Laat u verwonderen door de desolate uitgestrekt-heid, prachtige landschappen en ongelooflijke natuur.

Namibië is uniek!

Het is de laatste plaats waar u nog de San-stam, of de bosjesmensen met hun iconische klik-taal, kan bezoeken, maar ook andere nomadenstammen zoals de Hama, Himba of Herero.

Namibië is veelzijdig!

De rode zandduinen van Sossusvlei, verlaten woestijnlandschappen, de desolate Skeleton Coast, de woestijnolifanten in Twyfelfontein en Etosha National Park. Een intense natuurbeleving met veel wild!

Rondreis in self-drive:

  • Windhoek – Erindi 

We starten de dag met een game drive. We maken een fantastische safari doorheen één van de meest verbazingwekkende beschermde gebieden op aarde. We houden ons ogen open voor leeuwen, luipaarden, olifanten, nijlpaarden, zebra’s en nog veel meer wild dat vrij door het park loopt.

  • Erindi – Moonlandscape

Gezellig bij het kampvuur overnachten we in een tentenkamp. De groep wordt in twee gesplitst voor volgende activiteiten: een prachtige panoramische vlucht naar de Sossusvlei en een 4×4 offroad rit doorheen het ‘Moonlandscape’. Voor de middaglunch komen we weer samen in Brewer and Butcher, een plek waar verfrissend bier en vlees van hoge kwaliteit centraal staan.

  • Moonlandscape – Swakopmund

Swakopmund is de ideale uitvalsbasis voor een avontuurlijke dolfijnencruise. ’s Middags genieten we van een lunch aan boord. Oesters, mousserende wijn en hapjes, heerlijk! Vanaf onze cruise worden we naar een privé locatie in de duinen gebracht. In de duinen kunnen we een quad tocht organiseren. 

Wilt u de Namib woestijn, de oudste ter wereld, liever op een andere manier beleven? Er is geen betere optie om dit wonder op een milieuvriendelijke manier te ervaren dan naar beneden te suizen op een traditionele Swakopmund sandboard.

  • Swakopmund – Windhoek
Incentivereis naar Namibië

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.