Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Incentivereis naar Ibiza

I never believed in love at first sight until I went to Ibiza !

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Ontdek de magie van dit paradijs

Een vakantiebestemming enkel en alleen voor feestbeesten? Think again! Ibiza heeft veel meer te bieden en is daarentegen een paradijs voor iedereen.

Naast het drukke nachtleven, biedt het echte Ibiza ook rust en natuur. Het Spaanse eiland wordt gekenmerkt door betoverende baaien, kleine strandjes tussen de rotsen en verder nog heel veel cultuur en verschillende gezellige dorpjes.

Vakanties met een hoog spiritueel gehalte worden in een grote diversiteit aangeboden. Niet voor niets wordt Ibiza nog steeds gezien als een soort hippiebestemming. Dat gevoel wordt versterkt door de relaxte Ibiza house muziek, de hippiemarkten en de sfeer van samenhorigheid die u zeker voelt op het eiland.

Mogelijke activiteiten:

  • Formentera

Formentera wordt het paradijs van Ibiza genoemd, met haar witte stranden en helderblauw water. Het eiland is bereikbaar via ferry, catamaran of speedboten.

  • Dalt Vila

Dalt Vila, letterlijk vertaald ‘oude stad’. Wandel helemaal tot boven en geniet van een prachtig uitzicht over de stad of vindt er leuke souvenirs in de boetiekjes.

  • Ibiza on wheels

Ontdek het eiland van een hele andere kant, met een vintage 2CV, mehari of Jeep. Dit is een self-drive experience met vier personen in de auto. Rijd rond het ‘Witte Eiland’ met een eigenzinnig vintage voertuig zoals ze 20 jaar geleden dagelijks reden. Aan de hand van een roadbook, verkent u de meest natuurlijke schoonheid van het platteland van Ibiza.

  • Hippiemarkten

Gezellige hippies, relaxte muziek, leuke laarzen, vrolijke tassen, wierookgeur, artisanale sieraden, mooie kleding en nog veel meer! En bent u niet zo van shoppen, geen probleem, er zijn ook gezellige terrasjes waar u terecht kunt voor een lekker drankje of hapje.

  • Teambuildingsactiviteiten

Neem het tegen elkaar op tijdens een kayak race, fietstocht, grafitti workshop, kokosnoot challenge,…

Incentivereis naar Ibiza

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.