Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Incentivereis naar het onbekende Albanië

Embrace the unknown!

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

LAAT JE VERRASSEN DOOR DIT ONBEKENDE LAND!

Laat je verwonderen door de wonderschone stranden, indrukwekkende historische steden en prachtige natuur. Albanië ligt aan de Ionische en de Adriatische Zee, wat Albanië perfect maakt voor zonaanbidders. De bestemming is nog heel onontdekt, daarmee is het zo origineel.

Qua natuur heeft het land ook heel wat te bieden. Je vindt er het Valboné Valley Nationaal Park, ook bekend als de Albanese Alpen. Een prachtig bergachtig gebied met indrukwekkende uitzichten over groene valleien. Je kan er ook magnifieke watervallen vinden.

De beste manier om het land te leren kennen is via een roadtrip, startend in de hoofdstad Tirana. Van hier uit kan je het hele onbekende land ontdekkken.

Mogelijke activiteiten

  • Bunker bezoek

Bezoek een enorme bunker uit de Koude Oorlog. De bunker, met bijna 3000 vierkante meter ondergrondse ruimte verspreid over verschillende verdiepingen, werd in de jaren 70 gebouwd voor de politieke elite van Albanië en bleef een groot deel van zijn bestaan geheim.

  • Stadje Belsh

Belsh, tot voor kort een onderschat natuurwonder, ideaal voor mensen die van natuur houden. We genieten van een lunch nabij de prachtige meren.

  • Wijnhuizen

We brengen er een bezoek aan het wijnhuis van de familie Çobo. We proeven een aantal van de beste, 100% authentieke Albanese wijnen in het mooiste landschap.

  • 4×4 tocht met stops

We gaan op avontuur met 4×4 Jeeps naar de groenste en schoonste stad van Albanië, ook wel bekend als de “stad van de rozen”, Permet. We bezoeken het stadje en picknicken in een lokaal restaurant. We rijden verder naar de baden van Bënja. De thermale baden worden sterk aanbevolen door artsen vanwege hun gezondheidsvoordelen!

  • Boottocht in Saranda

Hier maken we een boottocht in een traditionele houten boot. Tijdens de tocht zien we hoe de mosselen worden gekweekt, leren we meer over de details van hun groei en daarna koken we onze eigen mosselen aan de oever van het meer. De ideale lunch!

  • Autorit langs de Albanese Rivièra

De groep maakt vandaag een schilderachtige autotocht langs de Albanese Rivièra van Saranda naar Vlora, met stops bij het dorp Dhermi en het uitkijkpunt van het Llogara National Park. Het nationale park Llogara is het grootste nationale park van Albanië. De top van de Llogara biedt een adem-benemend uitzicht op de Ionische Zee. Daar houden we een exclusieve pauze met hapjes en drankjes. We keren terug met de bus naar Dhermi.

  • Het Blauwe Oog

Het Blauwe Oog is een waterbron en een natuurlijk fenomeen. Het is nog onduidelijk wat de werkelijke diepte is.

Incentivereis naar het onbekende Albanië

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.