François Reynaerts

Mensen kunnen helpen, dat is het leukste aan deze job. Dit zowel voor vertrek, tijdens de reis als na de reis.

Always take the scenic road

Wat vind je het leukst aan je job?

“Mensen kunnen helpen, dat is het leukste aan deze job. Dit zowel voor vertrek, tijdens de reis als na de reis. Mensen helpen bij het kiezen van een bestemming, het selecteren van een hotel, het uitstippelen van een programma,…”

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?

“In één woord: geniet! Geniet van al het moois dat een bestemming te bieden heeft, van het ontdekken van nieuwe culturen, het proeven van nieuwe smaken en van de rust, de ontspanning en alle mogelijke activiteiten.”

Wat is jouw favoriete zomerbestemming?

“Eigenlijk heb ik geen favoriete bestemming, ik kies er altijd voor om een nieuwe bestemming te ontdekken. Als ik dan toch moet kiezen, dan zou ik volgende top drie samenstellen: Rhodos, Mauritius, Andalusië.  Rhodos is mijn persoonlijke favoriet onder de Griekse eilanden, Mauritius is een prachtige bestemming die prachtige stranden en een mooie natuur heeft en Andalusië is een kortbij bestemming die ideaal is voor een rondreis.”

Wat is jouw favoriete winterbestemming?

“Ook in de winter trek ik het liefst richting de zon, de Caraïben is mijn persoonlijke favoriet. Het leuke is dat elk eiland een eigen karakter heeft en eigen invloeden. Ook hier kan ik niet één bestemming kiezen, maar heb ik wel een top drie van bestemmingen die zijn bij gebleven: Yucatan in Mexico, Jamaica en Cuba.”

Wat is jouw favoriete citytrip?

“Dat moet Lissabon zijn, een bruisende stad die me vooral is bijgebleven voor het lekkere eten. Wat deze citytrip bestemming ook zo leuk maakt is de combinatie van de oude stad, de mogelijkheid om naar het strand te gaan en de mogelijkheid om een uitstap te doen buiten de stad.”

Wat is jouw favoriete reis-quote?Always take the scenic road