Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Club Med Mauritius

La Plantation d’Albion was het allereerste ‘Exclusive Collection’ Resort van Club Med. Deze grand dame kreeg een delicate make-over in authentiek Mauritiaanse stijl. Als bij toverslag staat de klok hier stil. Tijd voor slow living. La Pointe aux Canonniers biedt dan weer een heel andere ervaring. Stef ging beide resorts dit jaar nog verkennen, wij helpen u dus graag verder vanuit eigen ervaring.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

Bekijk de video:

Club Med Mauritius

Blik op oneindig over de helderblauwe Indische Oceaan vanuit de infinitypool, een strandwandeling langs de paradijselijke baaitjes rond het resort, me-time in de ultieme Spa by Cinq Mondes … De slow-living-filosofie in La Plantation d’Albion neemt je even mee naar een andere wereld. Graag een nóg intiemere vakantie? Kies voor een verblijf in een privévilla met persoonlijke butler.

La Pointe aux Canonniers, in het noorden van het eiland is ook een goede keuze, 4 tridents en een prachtige ligging. Ideaal voor uw familievakantie, gezinsvakantie of voor een reis met z’n tweetjes. De kamers zijn er prachtig, activiteiten voor iedereen en natuurlijk ook hier de Spa by Cinq Mondes.

Rechtstreekse vluchten naar Mauritius

Trouwens, nu we sinds 2021 vanuit Brussel ook rechtstreeks naar Mauritius kunnen vliegen, kwam je nooit eerder zó zorgeloos op dit droomeiland aan. Dit dankzij Air Belgium, wij hebben voor u reeds de business, premium economy en ook de economy getest. Zeer comfortabel reizen volgens uw budget, bovendien heb je op deze bestemming zo goed als geen tijdsverschil.

Club Med Mauritius

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.