Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Golfbreak Le Touquet

Kom tot rust door een paar ballen te slaan en oefen uw swing op de groene courts in Le Touquet. Ontdek de verschillende courts in de buurt: Le Touquet, Hardelot, Wimereux en Belles Dunes. Verblijf in het gerenomeerde Westminster Le Touquet hotel. 

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

4-DAAGSE GOLFBREAK LE TOUQUET PARIS PLAGE
Dichtbij golfreis
Prachtige golfcourts
Genieten van de wellness

Bent u op zoek naar uw volgende golfbestemming? Als het wat dichter bij huis mag zijn, dan stellen wij u graag Westminster Le Touquet voor, een prachtig hotel van de Barrière groep. Geniet en kom tot rust bij het slaan van een paar ballen of oefen uw swing op de mooie groene courts van Le Touquet, Hardelot, Wimereux of Belles Dunes.

Barrière Le Westminster 5*

U verblijft in het gerenommeerde Le Westminster, dat recent werd overgenomen door Groupe Barrière en een volledige renovatie onderging. Dit hotel ligt in het hartje van Le Touquet en op slechts 500m van het strand. De kamers zijn in art deco stijl ingericht en zijn zeer ruim. Bovendien heeft u ook toegang tot het verwarmde zwembad en de sauna. En als dat nog niet genoeg is, zijn er nog de wellness faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

Ook gastronomisch wordt u hier verwend. Het verblijft is op basis van kamer en ontbijt, u heeft de keuze om het ontbijt in het restaurant of op uw kamer te nuttigen. ’s Avonds heeft u ook twee verschillende opties. Enerzijds is er het restaurant Le Pavillon dat bekroond werd met een Michelinster. Vanop het terras geniet je van een prachtig uitzicht tijdens een verfijnde maaltijd. Anderzijds is er La Table du West waar u geniet in bistro stijl. Het interieur is volledig vernieuwd, hier wordt de Franse keuken geserveerd.

Onze service

En als dat nog niet genoeg is, geniet u natuurlijk van onze service. Wij reserveren voor u op voorhand de tee times en greenfees en kunnen eventueel ook zorgen voor de huur van golfmateriaal en gebruik van golfcarts. Zo geniet u van een zorgeloze golfvakantie.

Wist u dat wij een exclusief contract hebben met de Barrière groep. Hierdoor kunnen wij alle hotels van Barrière voor u aanbieden aan de beste tarieven. Contacteer ons gerust voor meer info. We helpen u graag verder met uw volgende golfreis.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.