Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Golfbreak in Frankrijk aan het meer van Genève

Een golfervaring met alles erop en eraan? Noteer een verblijf in het Evian Resort dan met stip in je bucketlist. Vorig jaar opende het golfresort met trots hun gloednieuwe Golf Academy, in samenwerking met David Leadbetter, een van de meest gerenommeerde instructeurs ter wereld. Vandaag staat alles in het teken van swings, drives en chips.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

6e beste golfbaan van 653 terreinen in Frankrijk
Golfinstructeurs opgeleid door vermaard golfcoach David Leadbetter himself
Sterrenrestaurant Les Fresques

Coach met 26 majors

9 uur. Je persoonlijke coaches wachten je op in de Evian Resort Golf Club Academy. Op het oefenterrein van 4 holes kan je je helemaal uitleven om je swing te verfijnen. Je geniet van een golfprogramma van zes trainingsmodules op maat, uitgedokterd door David Leadbetter zelf.

Al sinds de jaren 80 kan de methode van David Leadbetter op wereldwijde erkenning rekenen, toen hij golfpro Nick Faldo naar zes majors loodste. Tot op vandaag behoort Faldo nog steeds tot de meest succesvolle Europese spelers ooit. Als coach behaalde Leadbetter in totaal 26 majors. In 2017 kreeg hij de onderscheiding van PGA Teacher of the Year.

Evian Championship

12 uur. Na een gastronomische en verfrissende stop onder de populieren van het Chalet du Golf-terras, betreedt je het terrein van de Evian Resort Golf Club. Strijdtoneel van de jaarlijkse Evian Championship: de enige major bij de vrouwen op het Europese vasteland.

De technische greens en strategische obstakels van de 18 holes weerspiegelen de allure van het toernooi. Dat de grootsten der aarde hier al meer dan 25 jaar ontvangen worden, zorgt voor kippenvel.

16 uur. Eenmaal terug in Hotel Royal 5*, geniet je van een frisse duik in het overloopzwembad. Een moment van welverdiende ontspanning.

19.30 uur. Op het terras van sterrenrestaurant Les Fresques sluit je de dag af met een heerlijk diner aan het Meer van Genève.

Golfbreak in Frankrijk aan het meer van Genève

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.