Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

15-daagse eilandencruise naar Frans-Polynesië met Ponant

Tijdens deze cruise van twee weken ontdek je maar liefst 11 eilanden van 3 archipels in één trip. Zet koers naar de paradijselijke parels, atollen en koraalriffen van Tuamotu, de Markiezen en de Genootschapseilanden.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

Cruise van 15 dagen
Aan boord van Le Paul Gaugin
Tuamotu, Markiezen en Genootschapseilanden

Tiki’s

Vanuit Tahiti vertrek je eerst naar het hart van de Tuamotuarchipel en de diepten van het Fakarava-atol (Unesco Biosfeerreservaat). Van daaruit reis je onder meer verder naar de wilde schoonheid van de Markiezenarchipel. Waar beboste bergpieken als donkergroene forten uit de oceaan opdoemen.

Op Nuku Hiva wachten duizelingwekkende watervallen en de tiki’s, op Hiva Oa en Fatu Hiva liggen dan weer duizenden jaren oude rotstekeningen verborgen.

Huahine, Bora Bora & Moorea

Wanneer Le Paul Gauguin nadien verder vaart naar de vulkanische Genootschapseilanden, zijn de verrassingen van de Stille Oceaan duidelijk nog steeds niet op. Want behalve zijn feeërieke onderwaterwereld, is Huahine minstens even idyllisch op zichzelf.

Daarna volgen onder andere nog privéparadijs Mahana en Bora Bora, waar de geur van vanille-orchideeën letterlijk in de lucht hangt. Moorea en zijn weelderige tuinen is een van de laatste stops.

Zin in deze exotische cruise naar Frans-Polynesië? Contacteer ons.

15-daagse eilandencruise naar Frans-Polynesië met Ponant

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.