Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Waarom een yachting cruise met SeaDream Yacht Club?

Cruisen met SeaDream Yacht Club draait vooral om beleving. Alsof je aan boord bent van je eigen luxejacht. Zo is op de intieme boetiekschepen SeaDream I en II slechts plaats voor 112 gasten. De maar liefst 95 crewleden bezorgen je een exclusieve jachtervaring met een ongezien oog voor detail. De volledige bemanning kent zelfs jouw favoriete dessert.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

All-inclusive yachting cruise
Exclusief gevoel van een eigen luxejacht
Kleine luxeschepen (slechts 56 kajuiten)
Intieme cruise ervaring vol verwennerij, inclusief sterrenkeuken en watersporten

Yachting cruise tussen privéjachten

Dankzij hun jachtformaat mogen de SeaDream-schepen aanmeren in intieme aanleghavens en marina’s. Waar je ook voor anker gaat, je ligt steeds tussen luxueuze privéjachten. Compleet onbereikbaar voor andere cruiseschepen.

Yachting cruise Middellandse Zee in de zomer

In de zomer geniet je met SeaDream honderduit van de mediterrane sfeer. Van mondaine badplaats Saint-Tropez en exclusieve jachthaven Puerto Banús in Marbella, tot het kleine Portofino en pittoresk eiland Elba in Italië.

Yachting cruise Caraïben in de winter

‘s Winters vaar je met SeaDream naar de goed bewaarde geheimen van de Caraïben. Waar grote schepen niet geraken. Zoals het kleine, Nederlandse eiland Saba bij Sint Maarten. Of Union Island in de Kleine Antillen: meer dan eens het Tahiti van de Caraïben genoemd.

In de Britse Maagdeneilanden beland je zelfs op Jost Van Dyke. Een vulkanisch eiland met nog geen 300 inwoners, waar de luxejachten langs het strand van White Bay liggen te dobberen.

Verboden terrein voor grote schepen

Ook op enkele bijzondere vaarroutes zoals het Kanaal van Korinthe hebben kleine schepen zowat het alleenrecht. De lijnrechte vaarweg van zo’n 6 km tussen Piraeus en de Golf van Korinthe is slechts 8 m diep en 23 m breed.

Verboden terrein uiteraard voor grote schepen die volledig rond de Peloponnesos moeten varen, maar met SeaDream kan je hier wel langs. Vanop het dek kan je de rotswanden van het smalle kanaal zelfs bijna letterlijk aantikken.

Waarom een yachting cruise met SeaDream Yacht Club?

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.