Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Trouwen op het verbluffende Kreta

Trouwen op het verbluffende Kreta kan een prachtige en romantische ervaring zijn, gezien de adembenemende natuurlijke schoonheid van het eiland.

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Villa Atalandia
Gesitueerd op een klif, juist naast een strand, verrast Villa Atalandia haar gasten van zonsopgang tot zonsondergang op licht en zon. Villa Atalandia bevindt zich op een verbluffende locatie, wat ervoor zorgt dat u vanuit zo goed als alle ruimtes zicht heeft op zee. Daarenboven streven zij niet enkel naar een ultieme hotelervaring voor onze gasten, maar willen zij ook dat jullie zich thuis voelen in een exclusieve setting, ongeacht de duur van hun verblijf.

Villa Atalandia biedt niet enkel slaapcomfort tot 12 à 14 personen, er is ook een modulaire fitnessruimte, omgeven door een prachtig tuincomplex met amfitheater, overdekte BBQ, masterzwembad & relaxbaden. Villa Atalandia werd zo geconcipieerd dat u de ganse dag in het licht baadt. Zowel vanuit de overvloedige en overdekte terrassen, als vanuit de ruime salons, kamers en keukens.

U kan uw trouwfeest organiseren in Villa Atalandia; een welkomstreceptie in de prachtige tuin, een walking dinner langs het unieke zwembad of een ceremonie met zicht op zee. Bij Villa Atalandia kan het allemaal!
Trouwen op het verbluffende Kreta

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.