Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Treinreis China per hogesnelheidstrein

De 5.000 jaar oude beschaving van China biedt een boeiende combinatie van authentieke en hypermoderne bezienswaardigheden. Bovenop de highlights laten de Azië-experts van Ninamu je ook enkele van China’s verborgen parels zien. Dankzij een state-of-the-art netwerk van hogesnelheidstreinen sta je in een kwestie van een paar uurtjes al in de volgende stad. Hieronder enkele hoogtepunten van deze bijzondere treinreis door China.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

Hoogtepunten Treinreis China

Verboden stad in Peking

Geen China-reis zonder Peking natuurlijk. Bezoek de Tempel van de Hemel, het Zomerpaleis en de Verboden Stad. Vanuit dit doolhof van 800 gebouwen, regeerden de keizers van de Ming- en Qing-dynastieën over het hele rijk.

Chinese Muur

Vanuit Peking bezoek je in Badaling het meest fotogenieke deel van de Chinese Muur. Op weg naar de horizon krullen de muur en zijn verdedigingstorens grillig over de ruige bergen.

Metropool Shanghai

Andere grote trekpleisters zijn het wereldberoemde Terracottaleger in Xi’an en metropool Shanghai. Beklim het hoogste gebouw van China en duik daarna de oude stad in.

Geboortestad Confucius

Door te reizen per hogesnelheidstrein vind je onderweg tussen de grote steden tal van boeiende schatten in minder bekende plaatsen. Zo zal de iconische filosoof Confucius je ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Zijn geboortestad Qufu staat bol van Unesco Werelderfgoed.

Poort naar de hemel

Ook in Kaifeng vind je nog het echte China. In de ‘vergeten hoofdstad’ aan de Gele Rivier bezoek je onder meer de Iron Pagoda en het Drakenpaviljoen. Niet te missen is de avondmarkt rond de prachtig verlichte trommeltoren.

Luoyang is bekend om de Grotten van Longmen met duizenden boeddhabeelden en Luoyi Ancient Town. En ‘s avonds is het mooi verlichte Heaven’s Gate een streling voor het oog.

Treinreis China per hogesnelheidstrein

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.