Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Tesla Rally

Life's too short to drive boring cars.

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Tesla Rally

Stel je voor: op de parkeerplaats van een verstild kasteel staan enkele gloednieuwe, glimmende Tesla’s op een rij. Instructies zitten op een tablet op jou te wachten. Voor je het weet zoef je door de heuvels.

Tesla spreekt tot de verbeelding. Fraai, duur, luxe en natuurlijk vooral 100% elektrisch. Daar wil iedereen weleens een middagje in rijden. En dan het liefst natuurlijk door e aantrekkelijke omgeving van Limburg, de bruisende fruitkorf van België.

In teams van vier personen gaan jullie een spannende strijd aan om als eerste de eindstreep te behalen. Elke groep zal de juiste route bepalen aan de hand van de tablet met online tracking systeem, gewapend met flesjes water en wat snacks. Efficiënt navigeren en snel reageren staat centraal in deze ecologische activiteit, maar vergeet zeker niet van de prachtige omgeving te genieten.

Onderweg zijn er verschillende stops, waar vragen worden gesteld en opdrachten worden uitgevoerd. Het team dat het eerste aan de finish komt, is logischerwijze gewonnen, en verdient dan ook een unieke prijs.

Tesla Rally

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.