Reisverslag

Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Reisverslag prachtig Kopenhagen

Kopenhagen, een stad waar zoveel te beleven valt. Op elke hoek van de straat vind je een winkel met mooie interieurspulletjes, hippe koffiebars of stijlvolle Scandinavische merken. Door de gedachte alleen al word je instant gelukkig. Denemarken is niet voor niet het tweede land met de gelukkigste bevolking. Je hebt er het mooie platte land met veel meren en de bruisende stad waar altijd iets te beleven valt. Kortom, het is er prachtig!

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Gelukkigste bevolking
Bruisende stad
Kleurrijke Nyhavn

Tijdens mijn verblijf in Denemarken heb ik het geluk dat ik bij mijn familie verblijf. Maar geen zorgen, meer dan voldoende wondermooie hotels en Airbnb’s in de typische, warme Deense stijl. Gezelligheid troef, vandaar ‘hygge’, zowel in de winter als de zomer.

De foodies onder ons moeten zeker eens stoppen in Torvehallerne; een versmarkt met voor elk wat wils! Ik koos voor een lekker ontbijtje en at dit op op een bankje aan de meren, die zich op wandelafstand van de hallen bevinden. Bewonder het kleurrijke Nyhavn, een must als je voor de eerste keer Kopenhagen bezoekt. In de zomer vind je zo goed als alle Denen aan het water. Sommige nemen zelfs hun eten in potten en pannen mee en eten het daar op, hoe gezellig! Een andere tip is om Kopenhagen op de fiets te verkennen, live like a local ; )

Reisverslag prachtig Kopenhagen

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.