Nieuwe openingsuren reiskantoor: namiddag uitsluitend op afspraak

Als we terugkijken op het afgelopen jaar, realiseren we ons dat onze klantenservice altijd onze hoogste prioriteit is geweest. Om deze toewijding aan kwaliteit verder te versterken, hebben we besloten om vanaf nu een nieuw beleid te implementeren dat gericht is op het bieden van nog betere service aan u, onze gewaardeerde klant.

Categorie

Deel dit bericht

Nieuwe openingsuren

  • sedert vrijdag 1 maart
  • van 10 uur – 13 uur, binnen zonder afspraak
  • in namiddag vanaf 14u enkel op afspraak.

 

Waarom aangepaste openingsuren?

Binnenkort zullen we in de namiddag uitsluitend op afspraak werken.

Dit stelt ons in staat om meer tijd en aandacht aan elke klant te besteden, waardoor we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden die volledig voldoen aan uw behoeften en verwachtingen.

We geloven dat deze verandering de algehele ervaring zal verbeteren en een meer efficiënte service mogelijk zal maken.

We begrijpen dat flexibiliteit belangrijk is, en we willen u verzekeren dat we ons best zullen doen om afspraken op tijden te plannen die voor u het meest geschikt zijn.

 

 

Of het nu gaat om een adviesgesprek, productdemonstratie of een follow-up, we zijn er om aan uw wensen tegemoet te komen.

We zijn ervan overtuigd dat deze wijziging zal bijdragen aan een nog nauwere samenwerking met u en het verstevigen van onze relatie. We kijken ernaar uit om u te blijven ondersteunen en te voorzien van hoogwaardige diensten in 2024 en verder.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.