Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Namibië en Zuid-Afrika per luxe trein met Rovos Rail

In stijl en luxe door het onherbergzame landschap van Namibië. Namibië Safari: Swakopmund – Pretoria of Pretoria – Swakopmund. Namibië en Zuid Afrika per luxe trein.

Kaart

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

Kolossale uitgestrektheid van Namibië
Inclusief alle maaltijden met drankjes en excursies
Compartiment met privé badkamer
Nostalgische luxe privétrein ‘Pride of Africa’
11 nachten
Reis 3.400 km per luxetrein

Uw reis met de meest luxe trein van Afrika, de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail start in Walvisbaai, prachtig gelegen aan de Atlantische Oceaan. Vervolgens reist u door naar het enorme Etosha National Park voor enkele safari’s. Vanuit Windhoek vliegt u naar de wereldberoemde duinen van de Sossusvlei in de Namib woestijn.

Geniet in deze unieke omgeving van het verblijf in een 5-sterren lodge, safariritten en een diner in de bush. Vervolgens reist u richting de spectaculaire Fish River Canyon. Op weg naar de diamantstad Kimberley doorkruist u de ontzagwekkende vlaktes van de Noord-Kaap provincie. Het laatste deel van de treinreis brengt u naar Pretoria en eindigt uw reis door het fascinerende Namibië. Deze reis is ook in omgekeerde richting te maken.

Vanaf 2024 zijn de Namibia Safari en Shongololo Dune Express samengevoegd tot 11 nachten. De looptijden werden aangepast met de toevoeging van een bezoek aan Kolmanskop en Lüdertiz, bekend om zijn museum, architectuur en kustdieren.

Praktische reisinformatie

Over de trein

U reist aan boord van de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven.

Hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Pride of Africa, in luxe 4- en 5-sterren hotels op prachtige locaties:

  • 2 overnachtingen in het luxe Intercontinental hotel op de luchthaven van Johannesburg
  • 1 overnachting in de 5 sterren Sossusvlei Lodge (of gelijkwaardig)
  • 1 overnachting in de 5-sterren Mokuti Lodge bij Etosha National Park (of gelijkwaardig)
  • 1 overnachting in het Swakopmund hotel in Swakopmund (of gelijkwaardig)

Verleng uw reis

Wij bieden u graag de mogelijkheid om uw reis in zuidelijk Afrika te verlengen, bijvoorbeeld met een ontspannen verblijf in Kaapstad. Ook regelen wij fantastische safari avonturen in Botswana met verblijf in luxe lodges in de Okavango Delta of in het Chobe National Park.

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De ‘Pride of Africa’ is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen!

Namibië en Zuid-Afrika per luxe trein met Rovos Rail

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.