Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Incentivereis naar Lapland

Klinken rendieren, noorderlicht, dikke pakken sneeuw, een tocht met de hondenslee en de houtgeur van de sauna u als muziek in de oren? Dan zit u goed in Lapland. Het is een magische plek waar u in alle rust geniet van winter wonderland.

Categorie

Deel dit bericht

Scherp uw zintuigen en ontdek tijdens uw Lapland reis de natuurpracht op actieve wijze: op sneeuwraketten of langlaufski’s, met een hondenslee of een sneeuwscooter. In Lapland hangt er magie in de lucht. Het jaar rond oefent het licht een bijzondere aantrekkingskracht uit. In het begin van de winter komt de zon nauwelijks op en tovert de roosachtige “kaamos” gloed de omgeving om tot een sprookjesdecor. Het noorderlicht of aurora borealis geeft kleur aan het landschap en laat niemand onberoerd!

Een incentive reis naar Lapland biedt een unieke en onvergetelijke ervaring voor deelnemers. Hier zijn enkele redenen waarom een incentive reis naar Lapland een fantastisch idee is:

  1. Exclusiviteit en originaliteit: Lapland staat bekend om zijn ongerepte natuur, adembenemende landschappen en unieke cultuur. Het organiseren van een incentive reis naar deze bestemming zal zeker indruk maken op de deelnemers en een blijvende herinnering creëren.
  2. Avontuur en activiteiten: Lapland biedt een breed scala aan avontuurlijke activiteiten, zoals huskytochten, rendiersafari’s, sneeuwscootertochten, ijsvissen, en natuurlijk het bewonderen van het noorderlicht. Deze activiteiten stimuleren teambuilding, zorgen voor opwinding en creëren gedeelde ervaringen.
  3. Natuurlijke schoonheid: De ongerepte natuur van Lapland is adembenemend mooi. Van uitgestrekte bossen en besneeuwde landschappen tot bevroren meren en majestueuze bergen, Lapland biedt een spectaculaire achtergrond voor allerlei activiteiten en is perfect voor het maken van fantastische foto’s.
  4. Wellness en ontspanning: Naast de avontuurlijke activiteiten biedt Lapland ook mogelijkheden voor ontspanning en wellness. Denk aan ontspannen in een traditionele sauna, een duik nemen in een ijswak na een hete sauna of genieten van een massage onder het noorderlicht. Dit draagt bij aan het welzijn van de deelnemers en zorgt voor een gebalanceerde reiservaring.
  5. Magische ervaringen: Lapland staat bekend als de thuisbasis van de kerstman, en een bezoek aan zijn dorp in Rovaniemi is een magische ervaring, vooral voor deelnemers met kinderen. Dit kan een leuke en onvergetelijke toevoeging zijn aan het programma van de incentive reis.

Kortom, een incentive reis naar Lapland biedt een perfecte combinatie van avontuur, natuur, cultuur en ontspanning, waardoor het een geweldige keuze is voor bedrijven die hun medewerkers willen belonen en motiveren.

Incentivereis naar Lapland

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.