Bestemming(en):

Familievakantie Turkije met Pegase Privileges

Een familievakantie met Pegase, dat is qualitytime zonder aan luxe in te boeten. Alles wordt voor je geregeld, zodat je met het hele gezin optimaal kan genieten en samen kostbare vakantieherinneringen kan maken. Spanje, Griekenland of andere oorden? Voor Ellen, Sven en de kinderen mocht het een luxe familievakantie Turkije zijn.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

Fethiye: ideale regio voor familievakantie Turkije
Hillside Beach Club: luxe familiehotel Turkije
Luxe familievakantie mét Pegase Privileges

Fethiye: ideale regio voor familievakantie Turkije

Na een fantastische week met het hele gezin op Mallorca het jaar ervoor, zochten we vorig jaar samen de regio Fethiye in Turkije uit. De regio is minder bekend dan andere Turkse kusten maar heeft alles in huis voor een zalige gezinsvakantie. Hagelwitte stranden, lekker eten en een schitterende zee voor boottochtjes en watersporten. Kortom, een ideale regio om samen iets te beleven en te genieten van het samenzijn.

Hillside Beach Club: luxe familiehotel Turkije

Het Hillside Beach Club (5*) is een uitzonderlijk gelegen en luxueus familiehotel met een rustgevend karakter. Omringd door een geprivatiseerde baai, neergevlijd tegen een groene heuvel. Met tal van sport- en ontspanningsmogelijkheden én drie privéstranden leek ons dit de ideale plek om samen zowel leuke dingen te doen als tot rust te komen.

Zwembad, waterskiën, snorkelen, wakeboarden, zeilen, catamaran, boogschieten, pingpong … Een berg aan activiteiten voor eindeloos familieplezier. Even op adem komen terwijl de kinderen verder ravotten? In een hangmat onder een parasol aan privéstrand Serenity Beach, adults only, kan je je languit verliezen in je boek of middagdutje. A slice of paradise, mijlenver van de buitenwereld.

“Zowel onze kids als wijzelf zijn gek op tennis. We maakten er elke ochtend een heerlijk gezinsmoment van tijdens onze eigen Grand Slam! En toen ze daarna wilden gaan zwemmen, kon mijn man zich nog eens uitleven tijdens het fitnessen, en kon ik heerlijk tijd nemen voor mijn boek. Zalig!”

Luxe familievakantie mét Pegase Privileges

Reizen is beleven en delen van een ervaring met mensen van wie je houdt. De inbegrepen Pegase Privileges kunnen voor je vakantie daarom echt het verschil maken. Of je nu meer persoonlijke service, luxe of gemoedsrust verwacht.

“Voor ons was een gegarandeerde parkeerplaats op de luchthaven een enorme luxe. We hoefden alleen maar de valiezen de koffer in te laden, de kinderen hun gordel aan te doen en naar Zaventem te rijden. Bij aankomst waren we zeker van een plekje in de parking op de luchthaven, zodat de vakantie al meteen kon beginnen!”

Familievakantie Turkije met Pegase Privileges

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.