Shorttrip

Prijs

Vanaf 659 € per persoon

Bestemming(en):

Dichtbijvakantie Groningen & de Waddeneilanden

Charmante dorpjes, een authentiek maritiem landschap en een prachtig en ongerept platteland. Het Noorden van Nederland heeft het allemaal. Deze regio biedt oneindig veel mogelijkheden voor een unieke vakantie. Ben je op zoek naar een gezinsuitje, een actieve vakantie of een weekend om culinair te genieten? Het kan allemaal.

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Culinaire getaway
Genieten van prachtige natuur
Boottocht op de Wadden

Reisprogramma

Accommodatie

The Market Hotel Groningen

Dit moderne 4-sterren hotel ligt vlak in het centrum van de stad Groningen. Het heeft een gezellige lounge bar, een restaurant, ruime en comfortabel ingerichte kamers, maar ook een fitnesscentrum en wellness. Met deze leuke ligging wandel je zo de stad in, waar het zowel overdag als ’s avonds aangenaam vertoeven is.

In het restaurant Café Willem Albert kan je terecht voor Oud-Hollandse gerechten in een gloednieuw jasje, een bijzondere plek waar je culinair geniet in een setting waar je de familiehistorie van Willem Albert Scholten voelt.

Op zoek naar ontbijt of lunch? Dan kan je terecht bij Bakkerij Westers. Deze ambachtelijke bakkerij is de plek voor versgebakken brood, patisserie, vers ijs of een coffee to go.

Meer informatie over dit pareltje? https://themarkethotel.nl/

 

Activiteiten

Zandplaatdiner

Houd u van unieke gastronomische ervaringen? Dan is dit zeker iets voor u. U geniet in alle privacy van een diner of lunch te midden van de Waddenzee. Je vertrekt met de boot richting het wad voor een privé lunch of diner. De menu die u geserveerd krijgt is een verrassing.

Optioneel: wadlopen naar Schiermonnikoog

Wadlopen is een activiteit die niet kan ontbreken aan jouw verblijf in Groningen. Het is een unieke ervaring en u leert er tegelijk heel wat bij. Wilt u dit ook eens doen? Uiteraard is deze activiteit afhankelijk van de getijden en de weersomstandigheden. Daarom kijken wij samen met u op welk moment en welke locatie we dit best kunnen inplannen.

Prijs

Vanaf 659 € per persoon

Inbegrepen

  • Overnachtingen in een Deluxe kamer met bad
  • Ontbijt
  • Welkomstdrankje en hapje
  • Vermelde activiteiten

Niet inbegrepen

  • Transport
  • Maaltijden niet vermeld in het voorstel
  • Eigen uitgaven
  • Verzekeringen

Prijzen onder voorbehoud van beschikbaarheid. Upgrade kamer, aanpassing programma of à la carte voorstel mogelijk. Contacteer ons voor meer info.

Dichtbijvakantie Groningen & de Waddeneilanden

Prijs

Vanaf 659 € per persoon

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.