Prijs
Bestemming(en):
Zin in een culinaire vakantie met Club Med en Sofie Dumont? Als Chef in Residence bij Club Med neemt Sofie Dumont regelmatig de keuken over in een van de resorts. Van 11 tot 14 juni 2025 staat ze achter het fornuis in Club Med Vittel Ermitage, een charmant art-decoresort in het groene hart van de Vogezen.
Genesteld in de groene bossen is Club Med Vittel Ermitage een ideale uitvalsbasis in de Vogezen. In 1929 opgetrokken als luxeresort voor de golfminnende beau monde, ademt het vernieuwde resort vandaag opnieuw de sfeer van de roaring twenties. Alle bestaande 132 kamers en suites zijn volledig gerenoveerd in art-decostijl. De 28 gloednieuwe kamers, eveneens in art-decostijl, kregen een duidelijk hedendaagse touch.
Club Med Vittel Ermitage ademt een warme, stijlvolle sfeer. Deze serene parel brengt verfijning niet alleen in zijn setting, maar ook naar het bord: het restaurant en de bar, volledig vernieuwd in art-decostijl, vormen het elegante decor voor gastronomisch genieten.
Van 11 tot 14 juni 2025 beleef je in Club Med Vittel Ermitage een exclusief culinair programma tijdens 3 gastronomische avonden begeleid door Sofie Dumont:
Als Chef in Residence neemt Sofie Dumont de keuken over bij telkens andere Club Med Resorts. Steeds op een unieke locatie van Club Med met een rijke gastronomische traditie, kan je het onmiskenbare talent en culinaire creativiteit van Sofie Dumont in levende lijve ervaren.
Al jaren maakt Vlaams chef-kok Sofie Dumont het mooie weer in de culinaire wereld. In 2009 werd ze gelauwerd met de titel Lady Chef of the Year. Als gedreven onderneemster heeft Sofie Dumont haar culinaire expertise omgezet in een veelzijdig imperium. Ze runt een restaurant, presenteert kookprogramma’s, schrijft bekroonde kookboeken en staat aan het roer van een succesvol food- en lifestyleplatform.
Haar succes? Een authentieke mix van toegankelijke recepten, humor en een passie voor duurzaamheid. Ze kiest resoluut voor lokale producten en pleit actief voor een zero waste-aanpak.
Prijs
Meer weten?