Shorttrip

Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Citytrip Milaan

Milaan is niet enkel een stad voor bekende kledingmerken, shopping en voor haute couture. Het heeft veel meer te bieden dan dat. Ontdek de mooie architectuur in de stad en vergeet zeker geen bezoek te brengen aan de beroemde Duomo in het hart van de stad. 

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Ideale citytrip voor shoppingliefhebbers
Bezoek de Duomo van Milaan
Combineer met een dagtrip naar het Comomeer

Reisprogramma

Vluchten

Vluchten met Alitalia in Economy

Brussel 09u25 – 10u50 Milaan Linate

Milaan Linate 17u55 – 19u30 Brussel

Accommodatie

The Street Milano Duomo

Dit 4-sterren design hotel ligt vlakbij Piazza Duomo en dus in het hartje van Milaan. Dit hotel heeft een zeer moderne look en alle kamers zijn in deze zelfde stijl ingericht. Het design werd ontworpen door designer Simone Micheli.

Dit hotel heeft slechts 11 kamers en deze zijn zeer ruim. De standaardkamer is 25 m², wat bijzonder ruim is voor een cityhotel. Daarnaast zetten ze ook heel erg in op een persoonlijke service. Het vakantiegevoel begint al voor je vertrek.

Activiteiten

La Scala Museum & theater

La Scala Theater wordt erkend als een van de meest vooraanstaande operatheaters ter wereld. Er is ook een museum met een grote collectie aan kostuums en muziekinstrumenten, evenals een galerij met portretten en bustes gewijd aan de grote musici uit de geschiedenis. Een professionele gids leidt u door de museumzalen, met curiosa en anekdotes over grote artiesten, zoals Verdi en Toscanini, die op dit belangrijke podium hebben opgetreden. U duikt ook in de magie van het theater met een spectaculair uitzicht vanuit de loges om de prachtige zaal met de kostbare kristallen kroonluchter en het podium te bewonderen. Met een beetje geluk ziet u de artiesten repeteren!

Milaan highlights privé walking tour

Gedurende 2,5 uren verken je de belangrijkste plaatsen in de stad te voet, met gids. Zo krijg je op een leuke manier een indruk van deze stad en zijn hoogtepunten.

Inbegrepen

  • Vluchten zoals hierboven vermeld
  • 4 overnachtingen op basis van kamer en ontbijt
  • La Scala museum en theater
  • Milaan highlights privé walking tour

Niet inbegrepen

  • Transfers ter plaatse
  • Maaltijden niet vermeld in het voorstel
  • Eigen uitgaven
  • Verzekeringen

 

Prijzen op aanvraag.

Citytrip Milaan

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.