Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Alaskacruises met specialist Holland America Line

Met meer dan 75 jaar ervaring in Alaskacruises en meer afvaarten dan welke andere rederij dan ook, is Holland America Line dé cruisespecialist voor deze bijzondere regio. Alle cruises naar Alaska bevatten één of meerdere gletsjerdagen, en je komt dichter bij ‘de bevroren reuzen’ via schepen met de perfecte afmetingen voor The Great Land. Beleef het beste van Alaska met Holland America Line!

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

Al meer dan 75 jaar cruises naar Alaska
Wekelijkse Alaskacruises van mei tot september
Vertrek vanuit Seattle of Vancouver (Inside Passage)
Vaarroutes van 7 tot 28 dagen
7 nachten vanaf € 1.214 p.p.
Optioneel: 'Have It All'

Waarom een cruise naar Alaska met Holland America Line

Glacier Bay

  • Holland America Line vaart meer dan andere cruisemaatschappijen naar Glacier Bay National Park en heeft enorm veel ervaring met de regio. Zo kom je alles te weten over de geschiedenis, cultuur en wonderlijke natuur.
  • Als geautoriseerde concessiehouder voor Glacier Bay National Park heeft Holland America Line deskundige parkrangers en natuuronderzoekers aan boord die hun inzichten in het diverse ecosysteem met je delen.

Denali & Yukon over land ervaring – Exclusief!

  • Verken ook landinwaarts de majestueuze wildernis en afgelegen landschappen aan de hand van de service én met het comfort van Holland America Line
  • Verblijf in het eigen McKinley Chalet Resort met 60 hectare grond, grenzend aan het Denali National Park

Excursies die je dichter bij de natuur brengen

Kajakken, cultuur ontdekken, natuurreservaten bezoeken en speciale bezienswaardigheden verkennen, het kan allemaal.

Alaska Cruise met Glacier Bay

Met Holland America Line ontdek je het beste van Alaska. Glacier Bay betovert met helderblauwe ijsbergen, ruige kustlijnen en enorme ijsrivieren. Bekijk een enorme bevroren reus van dichtbij en wacht tot je een groot stuk ijs ziet afkalven, een van de spectaculairste bezienswaardigheden aan boord van een cruiseschip in Alaska. Een echte bucketlist-ervaring.

Beren spotten in Alaska

Andere hoogtepunten tijdens een Alaska cruise? De Hubbard gletsjer van maar liefst 9 km breed, College Fjord waar je 8 gletsjers tegelijkertijd kan zien, en Tracy Arm met zijn besneeuwde pieken die oprijzen uit smaragdgroene wateren. Hier spot je beren die langs de kust schuifelen en mollige zeehonden die chillen op ijsschotsen.

Cruise Alaska via Inside Passage

De Alaskacruises van Holland America Line vertrekken vanuit Seattle en Vancouver. Vanuit Vancouver vaar je trouwens via Inside Passage en zijn ruige kust het zuidoosten van Alaska binnen. Langs – door gletsjers uitgehouwen – fjorden en adembenemende landschappen varend heb je de kans om bultruggen, orka’s en andere iconische dieren te spotten.

Dieper in Denali met de trein

Geniet van het unieke uitzicht op de wildernis aan boord van de koepelvormige treinstellen, terwijl je reist tussen Anchorage en Denali National Park. Elke cruisetour naar Alaska omvat geselecteerde treinavonturen die beginnen vanaf het cruiseschip.

Optioneel: Have It All Voordeelpakket

Voor een onbezorgde vakantie heeft Holland America Line de Have it All tarieven. Bij dit premiumpakket zijn een landexcursie, Signature drankenpakket, en diner in één van de specialiteitenrestaurants inbegrepen. Voor de 1e en 2e gast in dezelfde hut is ook de wifi inbegrepen. Ga je 10 dagen of langer mee op cruise? Dan krijg je 2 (of meer) landexcursies en diners.

Have it All extra’s

Voor één eenvoudig tarief krijg je:

  • $ 100/$ 200/$ 300 tegoed voor landexcursies (afhankelijk van de duur)
  • Signature drankenpakket
  • 1/2/3 diner(s) in specialiteitenrestaurant
  • Wifi surfpakket (afhankelijk van de duur)

Lees meer over Have it All

PRIJSINFORMATIE
Alaskacruises met specialist Holland America Line

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.