Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

2 Hotel tips voor rondreis Cambodja & Vietnam

De hoogtepunten van Vietnam en Cambodja combineren in één luxe rondreis? Dan hebben we twee grote luxueuze verblijftips: Zannier Hotel Phum Baitang in Cambodja en Zannier Hotel Bãi San Hô in Vietnam. Elk op zich een one-of-a-kind luxeverbliijf en ervaring. Pure, elegante en unieke accommodaties in de geest van deze twee bijzondere bestemmingen.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In 't kort

Zannier Hotels Phum Baitang in Cambodja
Zannier Hotels Bãi San Hô in Vietnam

Cambodja: Zannier Hotels Phum Baitang

Pal op de drempel van het tempelcomplex van Angkor Wat, Unesco Werelderfgoed. Deze culturele topper vind je in de achtertuin van Zannier Hotels Phum Baitang.

Een luxueus resort, genesteld in 8 ha weelderige tuinen en rijstvelden. Met 45 privéterras- en zwembadvilla’s, geïnspireerd op Khmer-architectuur. En met Spa Temple-behandelingen volgens eeuwenoude, lokale wellnesstradities.

Vietnam: Zannier Hotels Bãi San Hô

Behalve een villaresort naast al dat rijke erfgoed, heeft Zannier Hotels ook nog een top beach hideaway elders in het voormalige Indochina.

In Phu Yen, Vietnam, vind je een adembenemende baai met een kilometerslang ongerept zandstrand, een goed bewaard koraalrif en een weelderig groene omgeving. De ideale plek voor Bãi San Hô, luxe resort van Zannier Hotels met 71 poolvilla’s die volledig opgaan in deze tropische omgeving.

2 Hotel tips voor rondreis Cambodja & Vietnam

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.