Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Club Med 2: luxe all-inclusive zeilcruises op de Middellandse Zee en in Caraïben

Ga voor uw all-inclusive vakantie aan boord van de Club Med 2, een prachtig zeiljacht met vijf masten, voor een uitzonderlijke cruise. Dit schip biedt verfijnde services, een unieke sfeer en activiteiten voor iedereen (sport, zwembad, ontspanning, ontdekking) zoals je van Club Med mag verwachten. Op de Club Med 2 zijn kinderen vanaf 8 jaar toegestaan.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

In de zomer staan Cruises in het Middellandse Zeegebied op de planning

Verken de kustlijn van de Middellandse Zee tijdens een all-inclusive zeilcruise. Aan boord van het zeiljacht de Club Med 2 hebt u de keuze uit verblijven van verschillende lengtes – kiest u voor een weekendje weg of verblijft u graag wat langer op deze legendarische vijfmaster?

Ontdek de parels van de Middellandse Zee: Italië, Corsica of Griekenland en alle eilanden die u dacht te kennen… De rotsen van Meteora, de adembenemende kliffen van Santorini en het charmante Heraklion. Als u graag nieuwe dingen ontdekt, kunt u een tussenstop maken in de Cycladen en legendarische kuststeden bezoeken zoals Calvi en Capri.

Tip: veel cruises kunnen worden gecombineerd met een strandvakantie in een van de Club Med Resorts aan de Middellandse Zee!

In de Winter vaart de Club Med 2 in de Caraïben

Tijdens uw cruisereis is de speurtocht begonnen: ontdek paradijselijke eilanden zoals Grenada, Marie-Galante, Curaçao… of verken nog authentieke tussenstops zoals in Panama.

 

 

Het zeilschip Club Med 2 dek is als een springplank die u voortstuwt naar de mooiste locaties en juweeltjes van het Caribisch gebied. Ga elke dag op pad om nieuwe culturen en ervaringen te ontdekken – aan boord is iedere dag een nieuw avontuur.

Ideaal voor Familiecruises

Een unieke reis met het gezin of de kleinkinderen … Uw kinderen staan ​​de hele dag door onder toezicht van onze ervaren G.O.’s en maken vriendjes voor het leven. Ze genieten van spelletjes en land- en wateractiviteiten. Aan alles is gedacht, zodat de (groot)ouders op hun beurt kunnen genieten van sportieve activiteiten, ontdekking van de omgeving en natuurlijk welverdiende ontspanning.

 

 

Twijfel niet langer: kinderen van 8 t/m 11 jaar krijgen -50% korting en kinderen van 12 t/m 17 jaar krijgen -20%!

Minicruises

Tijdens een minicruise kunt u ontzettend veel dingen te doen in een korte tijd. Zowel beginners als experts kunnen allerlei watersporten beoefenen vanaf de watersporthal. Tijdens het windsurfen, waterskiën, wakeboarden of snorkelen krijgt u gegarandeerd adrenaline, het enige wat u hoeft te doen is kiezen welke sport u vandaag gaat proberen!

 

Een minicruise is een originele manier om een weekend in het zuiden van Frankrijk door te brengen. Profiteer van een lang weekend om even de batterijen op te laden en voluit te genieten van activiteiten, ontspanning en natuurlijk ontdekkingen van de pareltjes van de Middellandse Zee!

Golfcruises

Aan boord van de Club Med 2 kunt u uw swing verbeteren in onvergetelijke omstandigheden. Dankzij het Golfpakket*, wat 4 of 5 Green Fees bevat, kunt u uw favoriete sport op de mooiste locaties beoefenen.

 

 

Een professionele PGA die tijdens de cruise aanwezig is, begeleidt u met theorielessen en oefeningen op de mooiste golfbanen van het Middellandse Zeegebied en de Caraïben.

PRIJSINFORMATIE