Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Club Med Cancún in Mexico: resort aan het op één na langste koraalrif ter wereld

Het Meso-Amerikaans Koraalrif strekt zich ruim 1.000 km uit. Van de Baai-eilanden bij Honduras, langs de kusten van Guatemala en Belize, helemaal tot het noordelijke punt van schiereiland Yucatán in Mexico. Wel, net op deze dromerige plek vind je Club Med Cancún: de uitvalsbasis om het op één na langste koraalrif ter wereld in te duiken.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

Wonderwaterwereld

Snorkelen met majestueuze schildpadden, zwemmen met walvishaaien – de grootste vis ter wereld – of zoeken naar barracuda’s en papegaaivissen? Met drie grote stranden binnen handbereik, en ver weg van de drukke hotelstrip van de stad, is Club Med Cancún het perfecte resort om de wondere onderwaterschatten van het rif te verkennen.

Neem zeker een duik in een van de fabelachtige cenotes. De natuurlijke zoetwaterpoelen midden in een grot waren volgens de Maya’s heilige toegangspoorten tot het dodenrijk.

Macht van de Maya’s

Ook aan land wachten je heel wat ontdekkingen: het Oude Koninkrijk van Ek Balam, archeologische vindplaatsen Coba en Tulum, of een heuse paardrijtocht door de jungle. Klap op de vuurpijl is Chichen Itza: een van de zeven nieuwe wereldwonderen en ooit een van de belangrijkste machtscentra van de Maya-beschaving.

Sporteiland

Met enkele grote renovaties werd de beleving in Club Med Cancún recent nóg intenser. Zoals de gloednieuwe terreinen voor padel en pickleball. Of het nieuwe Sports & Wellness Island met multisportveld, bungee-trampolines en yoga met zicht op de lagune. Ook de Family Oasis en Kids Club kregen een upgrade met twee nieuwe waterparken en een speeltuin.

PRIJSINFORMATIE