Prijs

Op aanvraag

Club Med Serre Chevalier: Olympisch skiplezier met Franse charme

Skiën op de pistes van de Olympische Winterspelen 2030? Dan moet je naar de Franse Alpen. In het gerenoveerde Club Med Serre Chevalier maak je er bovendien een onvergetelijke familievakantie van. Met sneeuwpret voor het hele gezin: van de doorgewinterde skiërs tot de allerkleinsten in hun eerste sneeuw.

Categorie

Reisaanbieder

Deel dit bericht

Oud vestingstadje

Naar Franse normen is skigebied Serre Chevalier absoluut een van de meest charmante. Gedrapeerd langs een bergketen, ingebed langs de 13 aaneengeschakelde dorpjes van de Briançon-vallei. Briançon zelf is een oud vestingstadje – Unesco Werelderfgoed – omgeven door stadswallen, torens en prachtige panorama’s. Naast de hooggelegen vallei zelf, ligt maar liefst 80% van de pistes boven de 2.000 m.

Daarnaast is Serre Chevalier een ideaal skigebied voor families. Van uitdagende pistes en off-pistemogelijkheden voor de gevorderde sneeuwsporter, en ski- en snowboardlessen voor alle leeftijden en niveaus, tot beschutte sneeuwtuinen waar de kleintjes veilig kunnen spelen.

Meer ruimte per persoon

Beleef een fantastische wintersportvakantie in Club Med Serre Chevalier. Het resort is volledig gerenoveerd. Restaurants, lobby en bar zitten in een nieuw jasje. Het nieuwe wellnesscenter Spa by Payot is dé plek om te genieten van de beroemde thermen van Monêtier. En door te kiezen voor minder bedden per kamer, geniet jij van meer ruimte en comfort.

Te paard door de sneeuw

Ook als je niet op de latten staat, zal je je in Club Med Serre Chevalier niet vervelen. Verwacht je aan een berg aan activiteiten, waaronder rodelbaan, bobslee, sneeuwschoenwandeling, ijsschaatsen, hondensledetocht, parapente, snowkite … Of wat dacht je van een paardrijtocht door de sneeuw?

Tip

In de zomer is dit de ideale uitvalsbasis voor een fietsvakantie in de Franse Alpen. Beklim uitdagende cols zoals de Galibier, de Lautaret en andere strijdtonelen van de Tour de France.

PRIJSINFORMATIE