Stef Hoekman

Het volledige vertrouwen van de klant genieten om zijn of haar droomreis uit te stippelen en nadien positieve feedback terug te krijgen

Una parte de mi quiere ir de viaje, y la otra también

Wat vind je het leukst aan je job?

“Het volledige vertrouwen van de klant genieten om zijn of haar droomreis uit te stippelen en nadien positieve feedback terug te krijgen of reeds tijdens de reis op bijvoorbeeld sociale media à la Facebook en Instagram, te zien dat ze een fantastische tijd beleven.

Na verloop van tijd ken ik de wensen en voorkeuren van mijn klanten door en door, zodoende kan ik steeds het juiste hotel, rondreis of excursie voorstellen aan de juiste klant. Door regelmatig zelf op prospectie te gaan, en diverse opleidingen te volgen, blijf ik mijn kennis bijspijkeren.”

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?

“Vraag gerust ook voor je kleinere reizen een offerte aan ons , vaak zijn wij goedkoper dan wat u op het internet vindt. Weet ook dat wij als reisbureau , – organisatie verplicht verzekerd zijn tegen financieel onvermogen via AMLIN. Niet onbelangrijk in huidige tijden van COVID19 om te weten dat je centen in veilige handen zijn dit in tegenstelling tot enkele online spelers.”

Wat is jouw favoriete zomerbestemming?

“Louter zon, zee, strand dan ga ik afwisselend graag naar Gran Canaria en Tenerife. Niet te ver vliegen, top hotels, lekker eten en drinken, mooie stranden, nooit te warm en veilig.
Anderzijds ben ik ook grote fan van Afrika, een safari door een natinal reserve en verblijf in TOP Lodges.”

Wat is jouw favoriete winterbestemming?

“Ik heb zelf een hekel aan kou en sneeuw, op de skilatten zal je mij dus nooit aantreffen maar een reis naar Lapland staat met stip op nummer 1 van mijn to do lijstje. Een tocht met de husky- slee, per sneeuwscooter, slapen in het ijshotel of in een glazen dome onder de sterrenhemel, daarvoor wil ik wel effe kou lijden.”

Wat is jouw favoriete citytrip?

“Als student Spaans  hou ik enorm v an steden als Madrid en Barcelona.
Vrienden van mij hebben een luxe B&B in Lissabon , Portugal( Dos Fidalgos – via ons te reserveren) waar ik vorig jaar een week verbleef. Werkelijk een zalige stad geen wonder dat Madonna hier ook recentelijk 2 jaar verbleef. Kuieren in Parque Marquis de Pombal, langs de vele winkels afdalen richting het centrum, lekker eten in het oude centrum terwijl je geniet van een avond Fado, lekkere verse vis en een goed glas porto.”

Wat is jouw favoriete reis-quote?

Una parte de mi quiere ir de viaje, y la otra también.