Kitty Pennewaert

Vers van de schoolbanken, maar met een overvloed aan passie en interesse, komt Kitty Pennewaert ons team vervoegen.

There’s no time to be bored in a world as beautiful as this

Wat vind je het leukst aan je job?
“Het geïnspireerd worden door reisbestemmingen en hun ontelbare mogelijkheden. Elke dag leer je wel iets bij, en dat maakt me natuurlijk alleen maar nieuwsgieriger.”
Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?
“Ikzelf ben verslaafd aan het ontdekken van keukens, dus ik raad zeker aan om eens een gastronomische tocht te doen om lokale lekkernijen te proeven. Zo word je echt ondergedompeld in de cultuur. Of nog beter, volg een traditionele kook- of bakworkshop, dan kan je zelfs thuis nog verder reizen.”
Wat is jouw favoriete zomerbestemming?
“Rome, met zijn imponerende schoonheid! Hier komt de geschiedenis echt tot leven. Wandelen door de gezellige straten van Trastevere, een ijsje eten tussen de bloemen op de Spaanse trappen, of even mijmeren op de filmsets van Cinecittà waar je misschien een celebrity kan spotten, Rome heeft voor iedereen wat wils.”
Wat is jouw favoriete winterbestemming?
“In de koudere maanden kan je mij vinden in het charmante Livigno in Italië, om van de imposante bergen af te skiën en nadien een frisse cocktail te drinken in de Kosmo. Binnenkort hoop ik wel om Scandinavië meer te kennen, waardoor mijn antwoord op deze vraag zeker zal veranderen.”
Wat is jouw favoriete citytrip?
“London heeft jaren geleden al mijn hart gestolen. Je vindt er altijd iets nieuws om te ontdekken, je kan er je onmogelijk vervelen. Als enthousiast lezer is het heerlijk vertoeven in deze mijlpaal van de literatuur, en er zijn voldoende heerlijke snacks beschikbaar. Elke keer moet ik wel eens een lokale specialiteit gaan testen in Borough Market, waar ik helemaal verliefd ben geworden op de Victoria Sponge Cake.”
Wat is jouw favoriete reis-quote?There’s no time to be bored in a world as beautiful as this.