Jade Van Lierde

Na een geslaagde stage en met veel enthousiasme komt Jade het incentive team versterken.

I wish travel therapy was covered by my health insurance.

Wat vind je het leukst aan je job?

“Het leren kennen van nieuwe culturen, bestemmingen en partners over de hele wereld. Ik ben een persoon die enorm veel voldoening haalt uit nieuwe dingen te leren kennen en andere mensen blij te maken; als je die twee combineert heb je dus eigenlijk mijn droomjob.”

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?

“Als je op reis bent kan je best zoveel mogelijk contact zoeken met de plaatselijke bevolking vind ik, zo leer je een land en zijn inwoners op een totaal andere manier kennen. De nationale feestdag in Mexico beleefde ik op deze manier en is nog steeds zo een unieke herinnering.”

Wat is jouw favoriete zomerbestemming?

“Kroatië heeft eigenlijk alles wat een ideale zonbestemming nodig heeft voor mij, prachtige natuur, gezellige stadjes en veel cultuur. Eigenlijk is elk land die deze 3 dingen heeft goed om er voor mij een perfecte zomerbestemming van te maken.”

Wat is jouw favoriete winterbestemming?

“Ik heb mijn hart verloren in Schotland enkele jaren geleden en dat is dan zonder twijfel ook mijn favoriete bestemming in de winter. Daarnaast was Lapland ook een van de mooiste reizen die ik gemaakt heb en kan ik dit aan iedereen aanraden. Beide bestemmingen hebben een magnifieke natuur die in de winter net dat tikkeltje magischer wordt.”

Wat is jouw favoriete citytrip?

“Al sinds ik klein was droomde ik er eigenlijk van om in Londen te gaan wonen en hoe ouder ik werd hoe meer ik Engelstalige boeken begon te lezen. Deze stad is dan ook zonder twijfel mijn favoriete citytrip. Een beetje een typische bestemming voor een citytrip misschien, maar ik vind niks zo fijn als door de kleine winkelstraten te wandelen, boeken te kopen en cultuur op te snuiven.”

Wat is jouw favoriete reis-quote?

I wish travel therapy was covered by my health insurance.