Isabeau De Kegel

Binnen het bedrijf organiseer ik incentives en groepsreizen. Dit is de ideale job voor mij aangezien ik het geweldig vind om creatief bezig te zijn en alles van A – Z voor te bereiden om er een geslaagde reis van te maken.

Watch more sunsets than Netflix

Wat vind je het leukst aan je job?

“Het in contact komen met verschillende mensen en ook diverse culturen die je leert kennen bij het reizen. Ook de voldoening die ik krijg bij het zien van een tevreden klant, is een fijn gevoel!”

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?

“Bezoek zeker een lokaal marktje of bar, op die manier verruim je je kennis over de cultuur en de bevolking van het land.”

Wat is jouw favoriete zomerbestemming?

“Voor mij is Ibiza de ultieme zomerbestemming! Velen denken bij Ibiza aan feesten, maar het eiland heeft veel meer te bieden dan dat. Ik heb er 5 maanden gewoond en ik keer graag terug voor de hippe sfeer, het lekkere eten en de mooie natuur.”

Wat is jouw favoriete winterbestemming?

“In de winter ben ik te vinden in Oostenrijk of Frankrijk. Wat is er fijner dan de verse sneeuw te horen kraken onder je ski’s en terwijl te genieten van het prachtige landschap en de zon op je gelaat?”

Wat is jouw favoriete citytrip?

“Enkele jaren geleden heb ik Lissabon bezocht met vriendinnen en ik was er onmiddellijk weg van. Het is de perfecte combinatie van zon, water en cultuur. Het maakt niet uit waar je wandelt, want in ieder klein straatje vind je wel iets moois.”

Wat is jouw favoriete reis-quote?

Watch more sunsets than Netflix!