Delphine Braekeleirs

Delphine Braekeleirs voelt zich helemaal thuis in de reiswereld, en kan nu haar talenten naar boven halen in ons team.

I haven’t been everywhere, but it’s on my list

Wat vind je het leukst aan je job?

“Klanten die tevreden terugkomen van de reis die ik voor hen geboekt heb, dat is het allerleukste aan de job.”

Heb je een ultieme tip voor de reiziger onder ons?

“Vertrek altijd goed voorbereid, zowel op vlak van reisformaliteiten als op vlak van activiteiten. Zo hoef je je op reis of onderweg geen zorgen te maken en niet meer te zoeken naar activiteiten, en kan je volop genieten.”

Wat is jouw favoriete zomerbestemming?

“Dat moet Kroatië zijn. Het is een prachtig land en heeft heel wat te bieden. Je kan er genieten aan de zee, lekker gaan eten, verschillende prachtige nationale parken bezoeken, de lokale cultuur opsnuiven en als het wat avontuurlijker mag kan je de bergen intrekken.”

Wat is jouw favoriete winterbestemming?

“Lapland, ik heb nooit echt interesse gehad in skiën en ging dus in de winter nooit meer doen dan een korte citytrip of een kerstmarkt. Sinds ik naar Lapland geweest ben, ben ik ook fan geworden van sneeuwvakanties. Lapland is tot nu toe de mooiste reis geweest die ik al gedaan heb en kan ik best omschrijven als magisch.”

Wat is jouw favoriete citytrip?

“Dat is een heel moeilijke keuze, als ik moet kiezen zou ik voor Porto of Valencia kiezen. De combinatie tussen het leven in de stad, de mooie cultuur, lekker eten en de ligging aan de zee maakt van deze twee steden topbestemmingen.”

Wat is jouw favoriete reis-quote?

I haven’t been everywhere, but it’s on my list.