Prijs

Op aanvraag

Bestemming(en):

Incentivereis naar adembenemend Seychellen

Get lost in paradise!

Categorie

Deel dit bericht

In 't kort

Droom weg op deze unieke bestemming...

De Seychellen is een eilandengroep tussen Afrika en Azië, bestaande uit maar liefst 115 eilanden. Het ligt midden in de Indische Oceaan en de eilandjes beschikken stuk voor stuk over parelwitte stranden en een rijke flora en fauna. Het is er adembenemend!

Mahé is het grootste eiland van de Seychellen met al levendige hoofdstad, Victoria. Hier komen de verse geuren en kleuren u tegemoet op de dagelijkse markt.

Op Mahé alleen al vindt u 60 stranden. Strand is niet de enige vorm van natuur op de Seychellen. Op Mahé bevindt zich het Nationaal Park Morne, dat zo’n 20% van het eilandoppervlakte bestaat. Hier vindt u een kokosbomen met de grootste zaden en kokosnoten ter wereld.

Wist u dat op de eilanden oog in oog komt te staan met reuzenschildpadden? Op maar weinig plekken ter wereld treft u ze groter aan.

Mogelijke activiteiten

  • Eiland La Digue

Met de catamaran varen we naar het nabij gelegen eiland, La Digue. Hier zullen fietsen klaarstaan voor de groep. Hiermee ontdekken we de hotspots van het prachtige eiland. Na de fietstocht genieten we van een lunch met lokale specialiteiten. Vervolgens brengen we een bezoek aan Anse Source D’Argent, het meest gefotografeerde strand ter wereld! Nadien keren we terug met de catamaran.

  • Watersport- / strandactiviteiten

Hier kan je heel wat activiteiten beoefenen; SUP board, tennis, beach volley, petanque, jetski, yoga, duiken, golf,…

  • Ontdekking Mahé

Ervaar de diversiteit en inspirerende landschappelijke schoonheid van Mahé, het grootste eiland van de Seychellen, langs imposante granieten pieken en groene hellingen tot aan goudkleurige zandstranden omringd door helder tropisch water. Tijdens de tour maken we verschillende stops: Pineapple studio, teatime fabriek, hoofdstad Victoria & Takamaka distilleerderij.

  • Coconut challenge

Dit is een leuke activiteit als teambuilding.

Incentivereis naar adembenemend Seychellen

Prijs

Op aanvraag

Meer weten?

Interesse?

Vul het formulier in. We sturen u graag meer informatie.

Foto's

Nog meer reizen? Lees ook deze berichten.